Aprèn els secrets per començar a invertir en Startups

Curs presencial de 3 sessions
Hotel AC Bellavista Girona
Durada de cada sessió: 3h

Curs d'iniciació a la inversió en startups

Les inversions en startups a Catalunya creix dia a dia i, de la mateixa manera, el número de inversors que comencen a invertir-hi. Entendre com funciona les seves mètriques, els acords entre socis, les valoracions i els processos de desinversió d'aquestes empreses es clau per obtenir rendibilitat de les inversions.

La xarxa de business angels de Girona, BAGi, porta 4 anys fomentant la inversió en startups de les comarques de Girona, i resta de Catalunya, i porta més de 1.3M€ invertits en 9 projectes.

Per tal de continuar fomentant l'activitat inversora BAGi i Diputació de Girona hem preparat un curs per a tots aquells inversors que es volen iniciar a la inversió en startups.

Els participants podran adquirir els fonaments per afrontar un procés de inversió en startups que difereix dels processos inversors en empreses més consolidades.

La formació està dividida en 3 sessions de 3h cada una que es realitzaran al Hotel AC Bellavista de Girona de 16h a 19h.

Limitat a 20 places.

Programa del curs

Sessió
1
8 de Novembre de 2019 de 16h a 19h
Introducció a la inversió
Impartida per Juan Luis Segurado, Senior Lecture Entrepreneurship Department - IESE i Pere Condòm, Expert en tecnologia i emprenedoria
Sessió
2
22 de Novembre de 2019 de 16h a 19h
Procés d'inversió
Impartida per Sara Barona i Ignasi Bruger, del bufet d'advocats Osborne Clarke
Sessió
3
13 de Desembre de 2019 de 16h a 19h
Experiència d'inversió
Impartida per Salomé de Cambra, de la xarxa d'inversió WA4STEAM

curs d'iniciació a la inversió en startups

145 €
IVA inclós
INSCRIU-TE
Limitat a 20 places

organitzat per

amb el suport

amb la col.laboració